Forcimi risi teknologjike dhe forcimin e mbështetjes shkencore dhe teknologjike për të përmirësuar konkurrencën bazë të ndërmarrjeve

Më 19 korrik 2013, Qendra e Përbashkët Kërkimore për aliazh të lehta të lartë të performancës metalike dhe përpunimit të thellë të Qendrës lokale dhe kombëtare Inxhinierike, ceremoninë zbulimin e bazës Chinalco Luoyang bakrit përpunimit të aluminit dhe të lartë të performancës aliazh alumini teknologjinë e prodhimit dhe aplikimit të forumit në Kompania Guoxin mbajti një i madh. Drejtori i zyrës së Provinca Qinghai Shkencës dhe Teknologjisë burim zgjidhje, Universiteti Qinghai Chen Gang, zëvendës kancelari, krahinore kabllo drejtor Byroja e Sigurimit në jug, Qinghai Province Investment Group Co, Ltd menaxher i përgjithshëm Yan facang, zëvendës menaxher i përgjithshëm Li Xinlou dhe zhvillimin provinciale dhe Komisioni i Reformës, Komisioni ekonomik Province, zhvillimin e zonës dhe udhëheqës të tjerë të departamenteve përkatëse, ekspertë, përfaqësues të aksionarëve dhe tregtarët në emër të ndjekur ceremoninë e hapjes dhe forum.

Në ceremoninë e hapjes, drejtori i Departamentit të Provinca Qinghai Shkencës dhe Teknologjisë burim zgjidhje dhe Qinghai nënpresidentit University Chen Gang së bashku për "aliazh të lehta të lartë të performancës metalike dhe përpunimit të thellë të Qendrës Kombëtare Inxhinierike Research e Qinghai Guoxin Aluminum Co, Ltd qendra e inauguruar, Qinghai Guoxin Aluminum Co, Ltd kryetar Nan Haihao dhe Chinalco Luoyang bakri, zëvendës menaxheri i përgjithshëm i Xiang Yu Li bashkë për "Chinalco Luoyang bazë të bakrit përpunimit të aluminit" inaugurua.

56d804b3c6f30 56d804bddad3a

Guoxin, kryetar i kompanisë Nan Haihao në performancë të lartë teknologjinë e prodhimit aliazh alumini dhe aplikimin e forumit nga fjalët e mirëseardhjes, South tha kompania Guoxin në të ardhmen për të bërë përdorimin e mirë të "Qendrës së Përbashkët Kërkimore për performancë të lartë aliazh të lehta metalike dhe të thellë përpunimi i "platformës lokal dhe Qendra Kombëtare Engineering" dhe "alumini Luo VERDIGRIS bazë të përpunimit të aluminit detit dy teknologji, për të ndërtuar kompaninë në një vendas ka ndikimin e aliazh duralumin bazës materiale dhe të bëjë përpjekje të pandërprerë.

Më pas, Universiteti Politeknik Pekin, Pekin Instituti i materialeve aeronautike, Harbin në Teknologjia Co Re, Ltd nga katër ekspertë nga aliazh duralumin teknologji fjalim kryesor, këto përmbajtje do të promovojë një rol pozitiv në udhëzimin dhe promovimin e përmirësimit tonë aliazh duralumin procesit të prodhimit dhe produkte të reja, teknologji të re kërkimore dhe drejtimin e zhvillimit.

Pasi përfundoi raportin në forum në katër ekspertëve, Qinghai Province Investment Group Co, Ltd menaxher i përgjithshëm Yan facang bërë të folurit, të rreptë gjithsej kompania shpresa Guoxin si një mundësi, të përshpejtojë krijimin e një sistemi të inovacionit teknologjik në tregun e orientuar , me ndërmarrjet, si organi kryesor, fuqimisht zbatimin kombinimin e prodhimit, studimit dhe kërkimit shkencor, në lidhje të ngushtë me kërkesat e tregut, hulumtim dhe zhvillim me të drejtat e pronës intelektuale të pavarur të teknologjisë bazë, e bëjnë arritjen e shkencës dhe ndryshimit teknologji sa më shpejt të jetë e mundur për të produktivitetit, kompania e grupit të industrisë zgjerimit zinxhir, për të përmirësuar përfitime ekonomike dhe vë themel të ri, edhe për zhvillimin e industrisë përpunuese alumini bërë kontribut të shquar.

56d804e15129c56d804ee663b2

inally, drejtor i Departamentit të Provinca Qinghai shkencës dhe teknologjisë burim zgjidhje është forum bërë sukses i plotë shprehur urimin entuziast, drejtor zgjidhje mendoj kompani Guoxin ceremoninë zbulimi, zbatimin teknik forum dhe rendi do të detyrueshme në të mbajtur së bashku në këtë mënyrë është shumë roman është gjithashtu shumë i suksesshëm. Kompania Hope Guoxin si një mundësi, e bëjnë përdorimin e plotë të qeverisë provinciale futur politika të ndryshme preferenciale, mbështeten nga afër mbi avantazhet e zinxhirit industriale e përparësisë të burimeve dhe investimeve kompanisë provincës sonë, standarde të larta dhe kërkesave të rrepta, aliazh duralumin materiale të reja të kërkimit dhe zhvillimit si përgjegjësi e tyre, për të shpejtuar ndërtimin e R & D ekip, në mënyrë aktive të krijojë mekanizmin teknologjike risi të tipit të hapur, një lloj kombinim, luajnë Engineering Research Center të provincës alumini përparimit tonë të teknologjisë industrinë e përpunimit për të promovuar rolin kryesor, dhe vazhdimisht të promovuar kombinim i teknologjisë dhe ekonomisë, dhe të përpiqemi për të arritur risi zhvillimin e shtyrë.

 


Ora Post: Jul-31-2018
WhatsApp Online Chat !