Galeri

Këtu janë galeritë e Guoxin bare aliazh alumini dhe shkopinj, ka 2000 seri, 4000 seri, 5000 seri, 6000 seri dhe 7000 shufra aliazh alumini seri për konsumatorët. Guoxin është një kompani me aksione të prodhimit saktësi të lartë dhe forca të lartë aliazh alumini tuba, bare dhe profileve.

a-alumin-bar_01

a-alumin-bar_01

a-alumin-bar_01

a-alumin-bar_01

Këtu janë galeritë e Guoxin profileve aliazh alumini, ka 2000 seri, 6000 seri dhe 7000 profilet aliazh alumini seri për konsumatorët. Guoxin është një kompani me aksione të prodhimit të lartë forcë produkteve aliazh alumini, duke përfshirë tuba, bare dhe profileve për avionët, tren, pajisje të rënda, etj

a-alumin-bar_01

a-alumin-bar_01

a-alumin-bar_01

a-alumin-bar_01

Këtu janë galeritë e Guoxin tuba aliazh alumini dhe tub, ka 1.000 tub aliazh alumini seri, si dhe 2000 seri, 3000 seri, 5000 seri, 6000 seri dhe 7000 tuba aliazh alumini seri për konsumatorët. Guoxin është një kompani me aksione të prodhimit të lartë forcë produkteve aliazh alumini, duke përfshirë tuba, bare dhe shufra, pllaka dhe profileve për aplikim të veçantë duke përdorur në avion, tren, enëve nën presion, etj

a-alumin-bar_01

a-alumin-bar_01

a-alumin-bar_01

a-alumin-bar_01


WhatsApp Online Chat !