pajisje

Pajisje ynë
Guoxin ka qenë i dedikuar për aliazh alumini përpunimit me saktësi të lartë dhe të lartë-forcë, këto produkte anti-korrozive aliazh alumini të tilla si fletë alumini aliazh, bare aliazh alumini, dhe profileve të aluminit, të cilat mund të bëhen nga 1000 seri, 2000 seri , 3000 seri, 4000 seri, 5000 seri, 6000 seri dhe 7000 aliazh alumini seri, të cilat mund të aplikohen gjerësisht për materiale të avionëve, mjeteve të shpimit të naftës, pajisje ushtarake, dhe industrinë e pajisjeve të rënda, etj

Kapaciteti përpunimi i Guoxin mbështetet në prodhim dhe testimin e pajisjeve tonë dhe të kualifikuar, të cilat mund të klasifikohen si makinë aliazh alumini shufër hedh, shkrirja furrat, shtyp nxjerrje, pajisje të ftohtë të përpunimit, dhe testimin e pajisjeve.

Technology Center
Guoxin ka krijuar një qendër të teknologjisë (Laboratori Qendror), e cila është vlerësuar si Qinghai Inxhinierisë dhe Teknologjisë Center. Këtu, ne kemi pajisur një seri të plotë të pajisjeve të testimit, duke përfshirë spectroscopy optike emisionit dhe spektrometrin plazma nga Amerika, thithjen spectrophotometer atomike nga Anglia, mikroskop metallographic dhe imazhi Analyzer nga Carl Zeiss, kontrollor universale nga Shimadzu, dhe ndër- Sistemi i matjes seksion nga Izraeli.

Përkrahur nga kjo qendër e teknologjisë, Guoxin zotëron kapacitetin në kryerjen e analizave Përbërja kimike, inspektimin microstructure, dhe vetitë mekanike teste për produktet tona aliazh alumini si tubacione aliazh alumini, pllaka aliazh alumini, shufra aliazh alumini, dhe profilet aliazh alumini, etj

Programet
për të garantuar dhe për të përmirësuar cilësinë e produkteve tona aliazh alumini, Guoxin është vënë një shumë përpjekje në zhvillimin e produkteve të reja, teknika të reja dhe materialeve të reja.
1. Projekti ynë "Zhvillimi i Aluminum Alloy Shkurtër formimin Teknologjisë", e cila ishte nën akuzën e Kina e Jugut University of Technology dhe kryer bashkërisht nga Guoxin dhe 6 njësi të tjera, ka qenë i përfshirë në 12 pesë-vjeçare Kombëtar i Shkencës dhe mbështetje teknologji programit .
2. Zhvillimi dhe zbatimi i intensiv aliazh alumini shufër uritur me nivel të shumta të nxehtë projekt hedh i lartë ka qenë e pranuar nga Departamenti i Shkencës dhe Teknologjisë e Qinghai Province, dhe e njohur si ka arritur nivelin kryesor në familje, duke plotësuar një boshllëk në këtë industri në Kinë.
3. Projekti of'Development dhe zbatimi i 5083 Aluminum Alloy Casting për shufër 'ka kaluar inspektimit kombëtar dhe është identifikuar si një program inovativ që ka arritur nivelin kryesor të brendshëm.
Achievements
1. Our company can produce aluminum alloy hollow casting ingots with diameters of φ460/192, φ460 /152, φ260/83, and φ260/122, etc.
2. In Guoxin, the dimension of primary crystal silicon of 4032 aluminum alloy used for piston is only 0.0079mm, 10 times smaller than the domestic standards of 0.08mm.
3. We using the hot-top casting technique to produce ultra-hard aluminum alloy φ592mm solid round casting ingots. Our casting technique for φ460*15.2 hollow ingots has reached domestic leading level.
4. The high-strength and ultra-high-strength aluminum alloy 2A12, aluminum alloy 2024, aluminum alloy 7A04, and aluminum alloy 7075 have been put into production and applications, among which the mechanical performance of our 2000 series and 7000 series Aluminum Alloy is at least 20% higher than the national standards.
Professional Team
Talents are the one of the most powerful factors driving a company ahead. So Guoxin has collected tens of experts to establish a professional technological team. Apart from that, we value staff training: each employee must undergo strict and systematic train before they work.

Guoxin është duke marrë një pjesë aktive në përmirësimin e komunikimit dhe bashkëpunimit me kolegët, dhe deri tani, ne kemi vendosur bashkëpunim të thellë me shumë kolegje të njohura dhe korporatat në hulumtim, trajnim, prodhimit, marketingut, në mesin e fusha të tjera.


WhatsApp Online Chat !