certifikatat

Certifikata nga IQNet
Certifikata nga IQNet

Certifikata nga IQNet
Det Norske Veritas Certificate

Certifikata nga IQNet
CQC Certificate

Certifikata nga IQNet
Certifikimi Menaxhimit Mjedisor

Certifikata nga IQNet
CQC Certificate

Certifikata nga IQNet
Certifikimi Menaxhimit Mjedisor

Certifikata nga IQNet
Det Norske Veritas Certificate

Certifikata nga IQNet
Quality Management System Certifikata nga CQC

Emri: Certifikatë për Njësinë mesëm Kualifikimeve Class konfidencialitetit
lëshuar nga: i Mbrojtjes Armë Pajisje kërkimin dhe prodhimin Njësia Konfidencial Kualifikimeve ekzaminimin dhe Komiteti Certification
Hedhur në qarkullim më: gusht 2013

qualifications_09

Emri: Njësia e dytë Klasa e sigurinë e prodhimit Standardizimit në Sistemin ushtarak
lëshohet për: projektimin dhe prodhimin e lidhjeve të veçanta për armatim
Lëshuar nga: Zyra e Mbrojtjes Shkenca & Teknologjia Industrisë së Qinghai Province
Hedhur në qarkullim më: nëntor, 2015

qualifications_09

Emri: Hulumtimi dhe License Prodhimi i armëve dhe pajisjeve
të lëshuar nga: Administrata Shtetërore e Shkencës, Teknologjisë dhe Industrisë për Mbrojtjen Kombëtare
Hedhur në qarkullim më: prill, 2015

qualifications_09


WhatsApp Online Chat !