Aplikacion

Aluminum Alloy ynë Aplikim Fields
Guoxin ka dhënë një sasi të madhe alumini dhe aliazh alumini tuba, bare aliazh alumini dhe profilet aliazh alumini për industrinë e hapësirës ajrore, të cilat janë përdorur në Shenzhou anijen, raketa zgarë, dhe projekte të tjera kombëtare të aviacionit.

CRRC, China Railway Rolling Stock Corporation, në të cilën Guoxin ka ofruar një gamë të gjerë të profileve aliazh alumini për trenat me shpejtësi të lartë.

Guoxin ka dhënë edhe tuba aliazh alumini për shpimin e naftës, dhe super-hard shufra aliazh alumini të përdorura për makineri tekstile.

Guoxin ka ofruar me cilësi të lartë korniza aliazh alumini dhe kllapa për Huanghe Hydropower Zhvillimi i kompanisë, Qaidam Corporation, China energjisë Korporata e Investimeve, dhe kompanitë e tjera fotovoltaike. Përveç kësaj, Guoxin ka siguruar cilësi pllaka aliazh alumini për një shumëllojshmëri të kompanive të ndërtimit në Lanzhou Metro dhe Haidong City.

Certifikata nga IQNet
Aluminum Alloy për projektin Hapësirë ​​ajrore

Certifikata nga IQNet
Aluminum Alloy për mbështetjen e parë të sistemit të energjisë diellore

Certifikata nga IQNet
Aluminum Alloy për tren me shpejtësi të lartë

Certifikata nga IQNet
Aluminum Alloy për të bërë EMU me shpejtësi të lartë

Certifikata nga IQNet
Aliazh alumini për sistemin e prodhimit të energjisë fotovoltaike

Certifikata nga IQNet
Aluminum Alloy për makineri tekstile

Certifikata nga IQNet
Aluminum Alloy për përdorim në industrinë e hapësirës ajrore

Certifikata nga IQNet
Pllaka aliazh alumini për ndërtimin

Certifikata nga IQNet
Pllaka alumini aliazh për construction2


WhatsApp Online Chat !