Галерија

Еве галерии на Guoxin алуминиумски шипки и прачки, има серија 2000, 4000 серија, 5000 серија, серија 6000 и 7000 серија алуминиумски шипки за клиентите. Guoxin е акционерско друштво за производство на висока прецизност и висока јачина од легура на алуминиум цевки, шипки и профили.

A-алуминиум-bar_01

A-алуминиум-bar_01

A-алуминиум-bar_01

A-алуминиум-bar_01

Еве галерии на Guoxin алуминиумски профили, има серија 2000, 6000 и 7000 серија серија алуминиумски профили за клиентите. Guoxin е акционерско друштво за производство на висока јачина од легура на алуминиум производи, вклучувајќи цевки, шипки и профили за авион, воз, тешка опрема, итн

A-алуминиум-bar_01

A-алуминиум-bar_01

A-алуминиум-bar_01

A-алуминиум-bar_01

Еве галерии на Guoxin алуминиумски цевки и цевки, постојат 1000 серија алуминиумски цевки, како и серијата 2000, 3000 серија, 5000 серија, 6000 серија и 7000 серија алуминиумски цевки за клиентите. Guoxin е акционерско друштво за производство на висока јачина од легура на алуминиум производи, вклучувајќи цевки, шипки и прачки, чинии и профили за специјална апликација користење во авион, воз, садови под притисок, итн

A-алуминиум-bar_01

A-алуминиум-bar_01

A-алуминиум-bar_01

A-алуминиум-bar_01


WhatsApp Online Chat !