Guoxin Историја

Во април 2006 година
Qinghai Guoxin Алуминиум индустрија Компанијата е основана, акционерско друштво, главно за правење алуминиумски легури цевки, алуминиумски шипки и алуминиумски профили. Во истиот месец, Qinghai Комунистичката партија на Кина секретар Провинциски комитет, заменик-гувернер, и градоначалникот на Xijing дојде на увид.

Во септември 2007 година
Нашата фирма започна да се соберат притиснете го 36MN истиснување.

Во октомври 2007 година
преси Нашата 2100USTon, 2600USTon истиснување беа за напредокот на собранието. Во исто време, ние се одржи средба за размена на технологија за 55MN, проекти 28MN алуминиум истиснување.

Во јануари 2008 година
На 36MN, 2600Uston, 2100USTon алуминиум истиснување машина е ставен во производство.

Во 12 мај 2008
Нашата компанија има положено ISO9001: сертификација 2000 година.

Во септември 2008 година
ние се одржи церемонијата на отворање во улога на Средно Класа Доверливост Квалификација компанијата.

Во ноември 2008 година
Воведовме 28MN двојно дејство индиректна истиснување машина од СМС Siemag.

Во декември 2009 година
нашата компанија имаше тест сукцесивно од 100 милиони двојно дејство директен истиснување машина, која има вадат голем дијаметар алуминиумски легури цевки за нашите клиенти.

Во јануари 2010 година
Нашата компанија има произведено Φ460x111mm шупливи шипки кастинг изработени од алуминиумска легура 6005A, и 2A12 алуминиумски легури за прв пат.

На 18 мај 2010 година
Нашата компанија ги оствари Φ178mm 2A12 алуминиумски легури кастинг прачки, со тоа имаме надминување на тешкотии во кастингот 2000 серија алуминиумски легури.

Во Февруари 20, 2011
Нашата компанија ги оствари Φ260x83mm 6A02 алуминиумски легури шупливи шипки кастинг успешно.

Во април 2011 година
Guoxin ги надминат тешкотиите во производство на 7049-T6511 алуминиумски цевки со дијаметри од Φ136x127x4.5mm.

Во својата 25 април 2011 година
Guoxin имаше нашиот нов претседател и генерален менаџер, Нан Haihao.

Во мај 2011 година
Guoxin се надминат тешкотиите на во правењето 7A04-T6 алуминиумски профили со дијаметар од GXC7081 108x70mm.

На 25 ноември, 2011
Guoxin компанијата има положено ISO9001: сертификација во 2008 година.

Во април 2012 година
Guoxin компанијата произведува Φ456x192mm шупливи шипки кастинг направени од 2000 серија легура на алуминиум, 5000 серија легура на алуминиум или 6000 серија алуминиумски легури. Во исто време, нашата компанија има направено Φ210x5mm 5052-О алуминиумски цевки, еден вид на голем дијаметар тенок ѕид лесна цевки.

На 15 мај, 2012 година
нашата компанија се користат 100 милиони двојно дејство истиснување машина за правење Φ360x340x10 големи димензии, лесна алуминиумска легура 6082 цевки.

Во 4 Јуни, 2012
Guoxin компанијата се обидел да се произведе Φ46 7A04 алуминиумски прачки и барови успешно.

Во 13 Јули 2012
Guoxin компанијата го направи Φ605mmx350mm 6061 легура на алуминиум и алуминиумски легури 5083 шупливи шипки кастинг за прв пат.

Во 2. ноември 2012 година
Guoxin компанијата го направи 260x5mm 5052-О алуминиумски цевки за време успешно, еден вид на тенок ѕид со големи димензии лесна цевка.

Во 16 Септември 2013
во кастинг работилница на Guoxin на Baihe, ние се обиделе да се произведуваат φ178 6000 серија алуминиумски легури кастинг прачки успешно за прв пат.

Во август 1, 2015
Guoxin се одржи во 2015 саем за производите на алуминиумски легури.

Во 2015 година
Guoxin компанијата беше поканет да присуствува на 2-ри Меѓународен Кина Алуминиум Лиење состанок.

23. ноември 2015 година
Guoxin компанијата го положиле испитот, како компанија со процесот на производство во согласност со воените стандарди.

Во 2016 година
Guoxin се произведени на ретки земјата цинк-легура на алуминиум 7055A алуминиумска легура кастинг прачки со дијаметар од Φ229, како и од магнезиумска легура цевки, алуминиумски шипки и алуминиумски профили.


WhatsApp Online Chat !