сертификати

Сертификат од IQNet
Сертификат од IQNet

Сертификат од IQNet
Det Norske Veritas сертификат

Сертификат од IQNet
CQC сертификат

Сертификат од IQNet
Сертификација на управување со животната средина

Сертификат од IQNet
CQC сертификат

Сертификат од IQNet
Сертификација на управување со животната средина

Сертификат од IQNet
Det Norske Veritas сертификат

Сертификат од IQNet
Управување со квалитетот систем сертификат од CQC

Име: сертификат за средно квалификација единица Класа Доверливост
Издадено од: одбрана оружјето Опрема за истражување и производство единица доверливи квалификација испитување и сертификација комитет
Издадено на: Август 2013

qualifications_09

Име: втора класа единица на производство безбедност стандардизација во воениот систем
распишува за: дизајн и производство на специјални легури за оружје
издадена од: Канцеларија за одбрана Наука и технологија индустрија на Qinghai провинција
Издадено на: Ноември 2015

qualifications_09

Име: истражување и производство на лиценцата на оружје и опрема
издадени од: Државната администрација за наука, технологија и индустрија за национална одбрана
Издадено на: Април, 2015

qualifications_09


WhatsApp Online Chat !