апликација

Нашите Алуминиум апликација Полињата
Guoxin обезбеди голема количина на алуминиум и алуминиумски легури цевки, алуминиумски легури барови и алуминиумски профили за воздушната индустрија, која се користи во вселенското летало Shenzhou, ракета носач, како и други национални проекти воздухопловство.

CRRC, Кина шински корпорација, на која Guoxin обезбеди широк спектар на алуминиумски профили за возови со голема брзина.

Guoxin исто така, обезбеди алуминиумски цевки за дупчење нафта, и супер-тешко алуминиумски шипки се користат за текстилни машини.

Guoxin понуди високо-квалитетни алуминиумски рамки и држачи за Huanghe Хидро развој на компанијата, Qaidam корпорација, Кина моќност инвестициона корпорација, како и други фотонапонски компании. Покрај тоа, Guoxin обезбеди квалитетни алуминиумски легури плочи за различни градежни компании во Метро Lanzhou и Haidong Сити.

Сертификат од IQNet
Алуминиумска легура за проектот Воздухопловна

Сертификат од IQNet
Алуминиумска легура за аеродроми на соларна енергија систем

Сертификат од IQNet
Алуминиумска легура за висока брзина на возот

Сертификат од IQNet
Алуминиумска легура за правење голема брзина ЕМУ

Сертификат од IQNet
Алуминиумска легура за фотоволтаичен систем за производство на електрична енергија

Сертификат од IQNet
Алуминиумска легура за Текстилни машини

Сертификат од IQNet
Алуминиумска легура за употреба во воздушната индустрија

Сертификат од IQNet
Алуминиумска легура Плочи за изградба

Сертификат од IQNet
Алуминиумска легура Плочи за construction2


WhatsApp Online Chat !