за нас

Guoxin алуминиум, друштво со акции во Кина, специјализирана за правење на висока јачина и висока прецизност алуминиумски легури производи, вклучувајќи ги и алуминиумски легури цевки, алуминиумски шипки и прачки, алуминиумски профили од 2006 година, со опција на 1000 серија, 2000, 3000 серија, 4000 серија, 5000 серија, серија 6000 и 7000 серија алуминиумски легури примени како авион структурни делови, мотор делови, садови под притисок, итн До сега, Guoxin алуминиум е најголемата супер тешко алуминиумски обработка легура на база во Кина, со вкупен капитал од 1380 милиони јени (околу 207 милиони американски долари), со регистриран капитал да биде 354 милиони јени (околу 53 милиони американски долари)

about_01

Нашите Алуминиум опрема за обработка
фабрика Guoxin е околу 106 илјади квадратни метри, во која има опрема за обработка, како хоризонтална хидраулична преса, 100 милиони, 75MN двојно дејство директен истиснување печат, 55MN, 36MN една акција директен истиснување печат, 55MN, 28MN двојно -action индиректна истиснување печат, 2600USTon, 2100USTon една акција директен истиснување печат и 1880USTon, 1100USTon двојно дејство директен истиснување печат. Меѓу овие, 55MN, 28MN двојно дејство индиректна истиснување печат е целосно направен од страна на SMS Siemag. Тоа е надлежен за екструдирање алуминиумски цевки со дијаметар од 50-520mm, и профили со Stoyanov, на 4 ~ 418cm2. Нашата висока прецизност опрема ладна обработка вклучуваат 20MN, 10MN, 6MN протега зацрвстувањето машина, 120t, 30t, 10т цртање машина, и LG90-H, LG60-H, LG30-H серија ладна валавница.

Нашите тестирање Опрема
Guoxin поседува централна лабораторија за развој на техника, која е оценета како Qinghai инженерство и технологија центар, со комплетна поставува на опрема за тестирање, вклучувајќи го и спектроскопија на оптичка емисиона и плазма спектрометар од Америка, атомски апсорпционен спектрофотометар од Англија, металографски микроскоп и слика анализатор од Carl Zeiss, универзална тестер од Shimadzu и систем за мерење на напречниот пресек од Израел. Во нашата лабораторија центар може да се спроведе хемиска анализа составот за алуминиумски цевки и барови, се микроструктура инспекција, како и механички својства тестирање. Од друга страна со оваа лабораторија центар може да се развие нови алуминиумски легури производи да се задоволат потребите со користење нови техники за обработка.

Guoxin алуминиум, кој се наоѓа во Qinghai, околу нас, постојат Тијанџин Порт, Lianyungang пристаниште, Порт Кингдао, Шангај пристаниште во близина на нашата компанија за удобен превоз за глобалната клиенти. За корисниците кои сакаат да купат квалитетни алуминиумски легури производи за посебни намени од Кина, нашата компанија ви посакам добредојде и со нетрпение очекуваме да вашата соработка.


WhatsApp Online Chat !