Kiat teknologi inovasi lan damel kiat support ngelmu lan teknologi kanggo nambah daya saing inti Enterprises

On July 19, 2013, pusat riset peserta kanggo alloy kinerja dhuwur logam lampu lan jero Processing saka Engineering Center lokal lan nasional, upacara unveiling saka basa Chinalco Luoyang tembaga Processing aluminium lan kinerja dhuwur aluminium teknologi produksi lan aplikasi saka forum ing perusahaan Guoxin dianakaké grand. Direktur kantor Provinsi Qinghai Ilmu lan sumber solusi teknologi, Qinghai University Chen Gang, Wakil Kanselir, kabel keamanan direktur Biro provinsi kidul, Provinsi Qinghai Investment Group Co., Ltd. general manager Yan facang, Wakil general manager Li Xinlou lan pembangunan provinsi lan pembaharuan Komisi, Komisi Ekonomi Provinsi, zona pembangunan lan pemimpin saka cocog departemen, ahli, wakil pemegang saham lawas lan panganyang atas jenenge dirawuhi pambuka upacara lan forum.

Ing upacara bukaan, direktur Departemen Provinsi Qinghai Ilmu lan sumber solusi teknologi lan Qinghai Universitas Wakil Presiden Chen Gang bebarengan kanggo "alloy kinerja dhuwur logam lampu lan jero Processing saka National Engineering Research Center of Qinghai Guoxin Aluminium Co., Ltd. ing tengah dipunresmikaken, Qinghai Guoxin aluminium Co., Ltd. ketua Nan Haihao lan Chinalco Luoyang tembaga, Wakil general manager Xiang Yu Li bebarengan kanggo "Chinalco Luoyang basa tembaga Processing aluminium" dipunresmikaken.

56d804b3c6f30 56d804bddad3a

Guoxin, ketua saka perusahaan Nan Haihao ing kinerja dhuwur teknologi produksi aluminium lan aplikasi saka forum dening tembung sambutan, Lor perusahaan Guoxin ing mangsa kanggo nggawe apik nggunakake "Joint Research Center for kinerja dhuwur logam campuran logam lampu lan jero Processing saka "platform loro teknologi Center Engineering National lokal lan" lan "aluminium Luo verdigris basa Processing aluminium segara, kanggo mbangun perusahaan menyang domestik nduweni pengaruh alloy duralumin basa materi lan nggawe efforts unremitting.

Salajengipun, Beijing Universitas Politeknik, Beijing Institut bahan aeronautical, Harbin ing New Technology Co., Ltd. saka papat ahli saka duralumin teknologi alloy intine wicara, isi iki bakal kanggo ningkataké peran positif ing nuntun lan mromosiaken dandan duralumin proses produksi alloy kita lan produk anyar, riset teknologi anyar lan arah pembangunan.

Sawise rampung laporan kanggo forum ing papat ahli, Provinsi Qinghai Investment Group Co., Ltd. general manager Yan facang digawe wicara, ketat total perusahaan pangarep-arep Guoxin minangka kesempatan, akselerasi panyiapan saka sistem inovasi teknologi kanggo pasar tujuan , karo Enterprises minangka awak utama, sregep ngleksanakake kombinasi produksi, sinau lan riset, ing celak karo pasar dikarepake, riset lan pangembangan karo hak properti intelektual sawijining saka teknologi inti, nggawe prestasi ilmu lan owah-owahan teknologi sanalika bisa kanggo produktivitas, perusahaan saka klompok extension chain industri, nambah keuntungan ekonomi lan lay madegé anyar, uga kanggo pangembangan industri Processing aluminium digawe mènèhi kontribusi luar biasa.

56d804e15129c56d804ee663b2

inally, direktur Departemen Provinsi Qinghai Ilmu lan sumber solusi teknologi punika forum digawe sukses lengkap nyebut selamat antusias, direktur solusi mikir perusahaan Guoxin upacara unveiling, aplikasi forum technical lan supaya bakal naleni ing dianakaké bebarengan ing cara sanget novel punika uga banget sukses. perusahaan Hope Guoxin minangka kesempatan, migunakake pamaréntah provinsi ngenalaken macem-macem kawicaksanan luwih, rapet gumantung ing kaluwihan saka chain industri provinsi kita kauntungan sumber lan investasi perusahaan, standar dhuwur lan syarat ketat, alloy duralumin bahan anyar riset lan pangembangan minangka tanggung jawab, kanggo nyepetake construction saka tim R & D, aktif netepake mekanisme teknologi inovasi saka jinis mbukak, jinis kombinasi, muter Engineering Research Center provinsi aluminium kemajuan teknologi industri Processing kita kanggo ningkataké pemeran, lan saya ningkataké kombinasi teknologi lan ekonomi, lan usaha kanggo entuk inovasi pembangunan mimpin.

 


Post wektu: Jul-31-2018
WhatsApp Online Chat !