Gallery

Kene galeri saka Guoxin aluminium bar lan kesatuan, ana 2000 seri, 4000 seri, 5000 seri, 6000 seri lan 7000 kesatuan logam campuran seri aluminium kanggo pelanggan. Guoxin punika perusahaan Manufaktur dhuwur tliti lan kekuatan dhuwur aluminium pipo, bar lan profil.

a-aluminium-bar_01

a-aluminium-bar_01

a-aluminium-bar_01

a-aluminium-bar_01

Kene galeri saka Guoxin profil aluminium, ana 2000 seri, 6000 seri lan 7000 profil alloy seri aluminium kanggo pelanggan. Guoxin punika perusahaan Manufaktur kekuatan dhuwur produk aluminium, kalebu pipo, bar lan profil kanggo pesawat, sepur, heavy equipment, etc.

a-aluminium-bar_01

a-aluminium-bar_01

a-aluminium-bar_01

a-aluminium-bar_01

Kene galeri saka Guoxin aluminium pipo pipe, ana 1000 alloy seri aluminium bunder dhowo, uga 2000 seri, 3000, 5000 seri, 6000 seri lan 7000 pipo alloy seri aluminium kanggo pelanggan. Guoxin punika perusahaan Manufaktur kekuatan dhuwur produk aluminium, kalebu pipo, bar lan kesatuan, piring lan profil kanggo aplikasi khusus kanthi nggunakake ing pesawat, sepur, prau meksa, etc.

a-aluminium-bar_01

a-aluminium-bar_01

a-aluminium-bar_01

a-aluminium-bar_01


WhatsApp Online Chat !