peralatan

Kita Equipment
Guoxin wis darmabakti kanggo Processing aluminium alloy karo dhuwur-tliti lan dhuwur-kekuatan, iki anti-korosif produk aluminium kayata alloy sheet aluminium, aluminium bar, lan aluminium profil, kang bisa digawe saka 1000 seri, 2000 seri , 3000, 4000 seri, 5000 seri, 6000 seri lan 7000 alloy seri aluminium, kang bisa digunakake Applied kanggo material pesawat, pribadi ngebur lenga, peralatan militer, lan industri heavy equipment, etc.

Kapasitas Processing saka Guoxin gumantung ing qualified uga Manufaktur lan testing peralatan, kang bisa diklasifikasikaké minangka mesin aluminium ingot casting, leleh geni, extrusion penet, piranti Processing kadhemen, lan peralatan testing.

Pusat Teknologi
Guoxin wis madegaken satunggiling pusat teknologi (laboratorium tengah), kang wis kabiji minangka Qinghai Engineering lan Pusat Teknologi. Kene, kita wis dilengkapi pesawat sakabehane peralatan testing, kalebu spektroskopi optik polusi lan spectrometer plasma saka Amerika, ing spectrophotometer panyerepan atom saka Inggris, mikroskop metallographic lan analyzer gambar saka Carl Zeiss, ndadar universal saka Shimadzu, lan salib- ing sistem Takeran bagean saka Israel.

Didhukung dening pusat teknologi iki, Guoxin ndarbeni kapasitas ing nganakake analisis kimia komposisi, pengawasan kane, lan tes mechanical kanggo produk aluminium kita minangka pipo aluminium, piring aluminium, kesatuan aluminium, lan profil aluminium, etc.

Program
Kanggo njamin lan nambah kualitas produk aluminium alloy kita, Guoxin panggolekan akèh gaweyan ing ngembangaken produk anyar, tèknik-tèknik anyar lan bahan anyar.
1. project Kita 'Development saka aluminium campuran Short mbentuk Teknologi', kang ana ing pangisian daya saka South China University of Technology lan conducted cooperatively dening Guoxin lan 6 Unit liyane, wis klebu ing 12 Science National lan support teknologi program Lima-Taun .
2. pembangunan lan aplikasi saka intensif aluminium ingot kothong karo macem-macem tingkat panas project casting ndhuwur wis ditampa dening Ilmu lan Teknologi Departemen Provinsi Qinghai, lan dikenali minangka Duwe ngrambah tingkat anjog domestik, Isi lowongan ing industri ing China.
3. Ing project of'Development lan Penerapan 5083 Aluminium logam campuran kanggo Casting Ingot 'wis lulus pengawasan nasional lan diidentifikasi minangka program inovatif Duwe ngrambah tingkat anjog domestik.
Achievements
1. Our company can produce aluminum alloy hollow casting ingots with diameters of φ460/192, φ460 /152, φ260/83, and φ260/122, etc.
2. In Guoxin, the dimension of primary crystal silicon of 4032 aluminum alloy used for piston is only 0.0079mm, 10 times smaller than the domestic standards of 0.08mm.
3. We using the hot-top casting technique to produce ultra-hard aluminum alloy φ592mm solid round casting ingots. Our casting technique for φ460*15.2 hollow ingots has reached domestic leading level.
4. The high-strength and ultra-high-strength aluminum alloy 2A12, aluminum alloy 2024, aluminum alloy 7A04, and aluminum alloy 7075 have been put into production and applications, among which the mechanical performance of our 2000 series and 7000 series Aluminum Alloy is at least 20% higher than the national standards.
Professional Team
Talents are the one of the most powerful factors driving a company ahead. So Guoxin has collected tens of experts to establish a professional technological team. Apart from that, we value staff training: each employee must undergo strict and systematic train before they work.

Guoxin njupuk bagéyan aktif ing nambahi komunikasi lan kerjasama karo sing ora pati cetho, lan nganti saiki, kita wis diadegaké kerjasama jero karo akeh colleges kondhang lan perusahaan ing riset, latihan, produksi, marketing, antarane kothak.


WhatsApp Online Chat !