Guoxin History

Ing April 2006
Qinghai Guoxin Company Industry Aluminium iki diadegaké, perusahaan Simpenan utamané kanggo nggawe pipo aluminium, alloy kesatuan aluminium lan profil aluminium. Ing sasi padha, Partai Komunis Qinghai China Provinsi Sekretaris Komite, gubernur kosok, lan Walikota Xijing teka kanggo pengawasan.

Ing September 2007
Our company miwiti kanggo ngumpul penet 36MN extrusion.

Ing wulan Oktober 2007
mekso Kita 2100USTon, 2600USTon extrusion padha ing proses ngumpul. Ing wektu sing padha, kita terus rapat kanggo exchanging teknologi babagan 55MN, proyèk extrusion 28MN aluminium.

Ing Januari 2008
36MN The, 2600Uston, 2100USTon mesin aluminium extrusion iki sijine menyang produksi.

Ing 12 Mei, 2008
Our company wis lulus ISO9001: sertifikat 2000.

Ing September 2008
We terus mbukak upacara akting minangka kelas rahasia Secondary Kualifikasi Company.

Ing November 2008
We ngenalaken 28MN pindho tumindak mesin extrusion ora langsung SMS Siemag.

Ing Desember 2009
Our company wis test kasil saka 100MN pindho tumindak mesin extrusion langsung, kang wis extruded gedhe-diameteripun aluminium pipo kanggo kita pelanggan.

Ing Januari 2010
Our company wis diprodhuksi Φ460x111mm ingot casting kothong digawe saka logam campuran 6005A aluminium, lan 2A12 aluminium alloy pisanan.

Ing 18 Mei, 2010
Our company wis digawe Φ178mm 2A12 kesatuan aluminium alloy casting, mengkono iki kita wis ngatasi kangelan ing casting 2000 alloy seri aluminium.

Ing Februari 20, 2011
Our company wis digawe Φ260x83mm 6A02 aluminium kothong ingot casting kasil.

Ing April 2011
Guoxin wis ngalahake kangelan ing Manufaktur saka 7049-T6511 aluminium pipo karo dhiameter Φ136x127x4.5mm.

Ing April 25th 2011
Guoxin wis ketua anyar kita lan general manager, Nan Haihao.

Ing Mei 2011
Guoxin wis ngalahake kangelan ing nggawe profil 7A04-T6 aluminium karo dhiameter GXC7081 108x70mm.

Ing 25th November, 2011
Guoxin perusahaan wis lulus ISO9001: sertifikat 2008.

Ing April, 2012
Guoxin perusahaan wis diprodhuksi Φ456x192mm ingot kothong casting digawe saka 2000 seri aluminium alloy, 5000 alloy seri aluminium utawa 6000 alloy seri aluminium. Ing wektu sing padha, kita perusahaan wis digawe Φ210x5mm 5052-O pipo aluminium, jenis gedhe-diameteripun lancip-wall pipo rapi.

Ing 15 Mei, 2012
Our company wis digunakake 100MN pindho tumindak mesin extrusion kanggo nggawe Φ360x340x10 ukuran gedhe rapi 6082 pipo aluminium.

Ing 4 Juni, 2012
Guoxin perusahaan wis nyoba kanggo gawé Φ46 7A04 kesatuan aluminium lan bar kasil.

Ing 13 Juli, 2012
Guoxin perusahaan wis digawe Φ605mmx350mm 6061 aluminium alloy lan 5083 aluminium kothong ingot casting kanggo pisanan.

Ing 2 November, 2012
Guoxin perusahaan wis digawe 260x5mm 5052-O aluminium pipo kanggo wektu kasil, jenis lancip-wall ukuran gedhe pipe rapi.

Ing 16 September, 2013
ing bengkel casting Baihe saka Guoxin, kita wis nyoba kanggo Pabrik φ178 6000 kesatuan seri aluminium alloy casting kasil pisanan.

Ing 1st Agustus, 2015
Guoxin terus 2015 perdagangan padha kanggo produk aluminium.

Ing 2015
perusahaan Guoxin diundang kanggo rawuh 2 China International Aluminium Casting Meeting.

Ing 23 November 2015
perusahaan Guoxin wis lulus ujian minangka perusahaan karo proses Manufaktur miturut standar militèr.

Ing 2016
Guoxin wis diprodhuksi ing Langka bumi Seng-Aluminium kesatuan logam campuran logam campuran 7055A aluminium casting karo diameteripun saka Φ229, uga pipo alloy Magnesium, alloy bar, lan profil alloy.


WhatsApp Online Chat !