Certificates

Certificate saka IQNet
Certificate saka IQNet

Certificate saka IQNet
Det Norske Veritas Certificate

Certificate saka IQNet
CQC Certificate

Certificate saka IQNet
Certification Manajemen Lingkungan

Certificate saka IQNet
CQC Certificate

Certificate saka IQNet
Certification Manajemen Lingkungan

Certificate saka IQNet
Det Norske Veritas Certificate

Certificate saka IQNet
Manajemen Quality System Certificate saka CQC

Jeneng: Certificate kanggo Secondary kelas rahasia Unit Kualifikasi
ditanggepi dening: Pertahanan Kayaking Equipment Research lan Produksi Unit Kerja Kualifikasi Ujian lan Komite Certification
ditanggepi ing: Agustus, 2013

qualifications_09

Jeneng: Unit kelas II saka Safety Standardisasi Produksi ing sistem Military
ditanggepi kanggo: desain lan produksi wesi khusus kanggo gaman
ditanggepi dening: Kantor Pertahanan Science & Technology Industry of Provinsi Qinghai
ditanggepi ing: November, 2015

qualifications_09

Jeneng: Riset lan Commons Produksi Senjata lan Equipment
ditanggepi dening: State Administrasi Science, Teknologi lan Industri Pertahanan Nasional
ditanggepi ing: April, 2015

qualifications_09


WhatsApp Online Chat !