aplikasi

Aluminium logam campuran kita Aplikasi Fields
Guoxin wis kasedhiya jumlahe akeh aluminium lan aluminium pipo, aluminium bar, lan profil aluminium kanggo industri aerospace, kang wis digunakake ing Shenzhou wahana, roket operator, lan proyèk aviation nasional liyane.

CRRC, ing China Railway Rolling Stock Corporation, kanggo kang Guoxin wis kasedhiya sawetara saka sudhut profil aluminium kanggo dhuwur-kacepetan sepur.

Guoxin uga wis kasedhiya pipo aluminium kanggo ngebur lenga, lan super-hard kesatuan aluminium digunakake kanggo mesin tekstil.

Guoxin wis ana kualitas pigura aluminium lan kelompok kanggo Huanghe PLTA Development Company, Qaidam Corporation, China Power Investment Corporation, lan perusahaan photovoltaic liyane. Kejabi, Guoxin wis kasedhiya kualitas piring aluminium kanggo macem-macem perusahaan construction in Lanzhou Metro lan Haidong City.

Certificate saka IQNet
Aluminium logam campuran kanggo project Aerospace

Certificate saka IQNet
Aluminium logam campuran kanggo support lemah saka sistem solar

Certificate saka IQNet
Aluminium logam campuran kanggo High-kacepetan sepur

Certificate saka IQNet
Aluminium logam campuran kanggo nggawe-laju EMU

Certificate saka IQNet
Aluminium logam campuran kanggo sistem tenaga Photovoltaic

Certificate saka IQNet
Aluminium logam campuran kanggo mesin Tekstil

Certificate saka IQNet
Aluminium logam campuran kanggo nggunakake ing industri aerospace

Certificate saka IQNet
Aluminium campuran Plates kanggo construction

Certificate saka IQNet
Aluminium campuran Plates kanggo construction2


WhatsApp Online Chat !