Babagan awake dhewe

Guoxin Aluminium, perusahaan saham ing China, specialized ing nggawe kekuatan dhuwur lan dhuwur tliti produk aluminium, kalebu pipo aluminium, aluminium bar lan kesatuan, profil aluminium wiwit taun 2006, karo pilihan saka 1000 seri, 2000 seri, 3000, 4000 seri, 5000 seri, 6000 seri lan 7000 alloy seri aluminium Applied minangka bagean pesawat struktural, bagean mesin pesawat, prau meksa, etc. Tekané saiki, Guoxin aluminium iku paling gedhé aluminium super hard basa Processing alloy ing China, karo ibukutha total 1380 yuta RMB (saklawasé 207 yuta USD), kanthi ibukutha kedhaftar dadi 354 yuta RMB (saklawasé 53 yuta USD)

about_01

Aluminium campuran Processing Equipment kita
pabrik Guoxin kira 106 ewu meter persegi, kang ana Processing peralatan, kaya penet hydraulic horisontal, 100MN, 75MN pindho tumindak extrusion langsung pencet, 55MN, 36MN siji-action extrusion langsung pencet, 55MN, 28MN pindho -action langsung extrusion penet, 2600USTon, 2100USTon siji-action extrusion langsung pencet, lan 1880USTon, 1100USTon pindho tumindak extrusion langsung pencet. Antarane iki, ing 55MN, 28MN pindho tumindak extrusion langsung pencet wis kebak digawe dening SMS Siemag. Iku wewenang ing extruding pipo aluminium karo diameteripun saka 50-520mm, lan profiles karo acreage saka 4 ~ 418cm2. -Dhuwur tliti peralatan Processing kadhemen kita kalebu 20MN, 10MN, 6MN babagan straightening mesin, 120t, 30t, 10t mesin drawing, lan LG90-H, LG60-H, LG30-H seri pabrik rolling kadhemen.

Kita Testing Equipment
Guoxin ndarbeni laboratorium tengah kanggo pembangunan technique, kang wis kabiji minangka Qinghai Engineering lan Pusat Teknologi, karo set lengkap peralatan testing, kalebu spektroskopi optik polusi lan spectrometer plasma saka Amerika, ing spectrophotometer panyerepan atom saka Inggris, mikroskop metallographic lan gambar analyzer saka Carl Zeiss, ndadar universal saka Shimadzu, lan sistem Takeran salib-bagean saka Israel. Ing tengah Lab kita bisa tumindak analisis komposisi kimia kanggo tabung aluminium lan bar, apa pengawasan kane, lan testing mechanical. Ing tangan liyane karo tengah Lab iki kita bisa berkembang produk aluminium anyar kanggo ketemu karo kabutuhan kanthi nggunakake Techniques Processing anyar.

Guoxin Aluminium, dumunung ing Qinghai, watara kita, ana Tianjin Port, Lianyungang Port, Langkawi Port, Langkawi Port near perusahaan kita kanggo transportasi trep kanggo pelanggan global. Kanggo pelanggan sing pengin tuku produk aluminium kualitas kanggo nggunakake tartamtu saka China, perusahaan kita welcome sampeyan lan looking nerusake kanggo cooperation.


WhatsApp Online Chat !