7075-T6 Aluminium logam campuran - China Hangzhou Jinding Aluminium

7075-T6 Aluminium Alloy

Short Description:

Custom Solution Guoxin pabrik pipo aluminium, lan kesatuan profil ing bahan saka 1000 seri kanggo 7000 seri, please marang kita kabutuhan kaya aluminium alloy bahan, specifications lan perawatan panas 7000 seri aluminium iki, kita perusahaan bisa nyedhiyani proses aluminium adat solusi miturut tuntutan customer. Kanggo informasi luwih lengkap babagan aluminium lan aluminium alloy bahan digunakake dening negara, mangga klik ing kene kanggo referensi: Aluminium Bahan Kita Aluminium Extru ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Custom Solution
    Guoxin pabrik pipo aluminium, lan kesatuan profil ing bahan saka 1000 seri kanggo 7000 seri, please marang kita kabutuhan kaya aluminium alloy bahan, specifications lan perawatan panas 7000 seri aluminium iki, kita perusahaan bisa nyedhiyani proses aluminium adat solusi miturut tuntutan customer.

    Kanggo informasi luwih lengkap babagan aluminium lan aluminium alloy bahan digunakake dening negara, mangga klik ing kene kanggo referensi:  Aluminium Grade

    Kita Aluminium Extrusion Pencet, kanggo nggawe Pipes Seamless karo dhiameter minangka nderek:

    peralatan Product diameteripun njaba diameteripun utama
    100MN pindho tumindak extrusion langsung pencet aluminium alloy pipe rapi 225-507mm 195-435mm
    55MN pindho tumindak extrusion langsung pencet aluminium alloy pipe rapi 70-265mm 50-254mm
    28MN pindho tumindak extrusion langsung pencet aluminium alloy pipe rapi 70-137mm 35-125
    1880UST pindho tumindak extrusion langsung pencet aluminium alloy pipe rapi 28-88mm 14-78mm
    1100UST pindho tumindak extrusion langsung pencet aluminium alloy pipe rapi 25-64mm 3-55mm

    Rekomendasi campuran Aluminium, Barang
    7075 Aluminium logam campuran Pipe
    7075 aluminium kanggo fabricating pigura pesawat, cetakan, lan bagéan struktural-kaku dhuwur karo kekuatan dhuwur lan resistance karat.

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Others
    7075 Aluminium logam campuran 0,40 0.50 1.2-2.0 0.30 2.1-2.9 0.18-0.28 5.1-6.1 0,2 single: 0,05; total: 0,15
    alloy mechanical lan fisik
    kekuatan tensile (25 ° C) (MPa) kekuatan ngasilaken (25 ° c) (MPa) atose 500kg 10mm elongation 1.6mm (1 / 16in) kekandelan max kaku nyukur (MPa)
    7075-T651 Aluminium Alloy 572 503 150 11 /
    weldability machinability resistance karat listrik doyo 20 ℃ (68 ℉) (% IACS) Kapadhetan
    (20 ℃) (g / cm3)
    / / / / 2,82

    Ing Rekomendasi Products uga minangka nderek:

    Aluminium campuran Products aplikasi
    7050 Aluminium campuran Pipe 7050 aluminium kanggo nggawe pesawat bagean struktural kayata piring nglukis aluminium, bagean extrusion, Forgings shaped adat lan mati Forgings. Iki jenis aluminium wis dhuwur resistance kanggo karat, resistance kanggo kaku gawe karat, lan resistance lemes, uga kateguhan rengat dhuwur.
    7A04 Aluminium campuran Pipe 7A04 aluminium kanggo nggawe kulit pesawat, ngawut-awut, lan tetegenan bagean struktural kaya Beam girder, pigura, Iga wing, alighting pindah, etc.

     

     

     

     

     

     

    Guoxin bisa kurban 7000 campuran Series Aluminium Pipes minangka nderek: 
    7075 Aluminium logam campuran Pipe

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    7075 Aluminium logam campuran 0,4 0,5 1.2 ~ 2.0 0.3 2.1 ~ 2.9 0,18 ~ 0,28 5.1 ~ 6.1 0,2 sisih liyane

    7A04 Aluminium campuran Pipe

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    Alloy 7A04 Aluminium 0,5 0,5 1.4 ~ 2.0 0,2 ~ 0.6 1.8 ~ 2.8 0,1 ~ 0,25 5,0 ~ 7.0 0,1 sisih liyane

    7005 Aluminium campuran Pipe

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    7005 Aluminium logam campuran 0.35 0,4 0,1 0,2 ~ 0.7 1.0 ~ 1.8 - 4.0 ~ 5.0 0.01 ~ 0,06 sisih liyane

    7039 Aluminium campuran Pipe

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    7039 Aluminium logam campuran 0.3 0,4 0,1 0,1 ~ 0.4 2.3 ~ 3.3 0,15 ~ 0,25 3,5 ~ 4.5 - sisih liyane

    7049 Aluminium campuran Pipe

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    7049 Aluminium logam campuran 0,4 0,5 1.2 ~ 1.9 0,5 2.1 ~ 3.1 0,05 ~ 0,25 7.2 ~ 8.4 - sisih liyane

    7072 Aluminium campuran Pipe

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    7072 Aluminium logam campuran 0.35 0,4 0,2 0,05 ~ 0,5 1 ~ 1.4 0,1 ~ 0,35 4 ~ 5 - sisih liyane

    7175 Aluminium campuran Pipe

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    7175 Aluminium logam campuran 0,15 0,2 1.2 ~ 2.0 0,1 2.1 ~ 2.9 0,18 ~ 0,28 5.1 ~ 6.1 0,1 sisih liyane

    7178 Aluminium campuran Pipe

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    7178 Aluminium logam campuran 0,4 0,5 0,6 ~ 2.4 0.3 2.4 ~ 3.1 0,18 ~ 0,28 6.3 ~ 7.3 0,2 sisih liyane

    7475 Aluminium campuran Pipe

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    7475 Aluminium logam campuran 0,1 0.12 1.2 ~ 1.9 0,06 1.9 ~ 2.6 0,18 ~ 0,25 5.2 ~ 6.2 0,06 sisih liyane

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !