6000 campuran Series Aluminium Plate - China Hangzhou Jinding Aluminium

6000 campuran Series Aluminium Plate

Short Description:

Custom Solution Guoxin bisa nyedhiyani piring aluminium lan profil, uga nyedhiyani alloy pipo aluminium lan kesatuan karo aluminium bahan saka 1000 seri kanggo 7000 seri. Mangga marang kita kabutuhan kayata aluminium bahan, specifications lan perawatan panas 6000 seri aluminium iki, kita perusahaan bisa nyedhiyani aluminium adat solusi proses alloy lan produk kanggo sampeyan. Kita Rekomendasi Aluminium campuran Products 6061 Aluminium logam campuran Plate 6061 aluminium digunakake kanggo nggawe stru industri ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Custom Solution
    Guoxin bisa nyedhiyani piring aluminium lan profil, uga nyedhiyani alloy pipo aluminium lan kesatuan karo aluminium bahan saka 1000 seri kanggo 7000 seri. Mangga marang kita kabutuhan kayata aluminium bahan, specifications lan perawatan panas 6000 seri aluminium iki, kita perusahaan bisa nyedhiyani aluminium adat solusi proses alloy lan produk kanggo sampeyan.

    Kita Rekomendasi Aluminium campuran Products
    6061 Aluminium logam campuran Plate
    6061 aluminium digunakake kanggo nggawe struktur industri karo kekuatan dhuwur, kayata campuran Aluminium Piring, bar, piring lan profil kanggo trek, bangunan menara, kapal, kendaraan alur cahya, Furnitur, mesin bagean, tliti mesin, etc.

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Others Al
    6061 Aluminium logam campuran 0.40-0.8 0,70 0.15-0.40 0,15 0.8-1.2 0.04-0.35 0.25 0,15 single: 0,05; total: 0,15 sisih liyane
     
    alloy mechanical lan fisik
    kekuatan tensile (25 ° C MPa) kekuatan ngasilaken (25 ° C MPa) atose 500kg 10mm elongation 1.6mm (1 / 16in) kekandelan max kaku nyukur (MPa)
    6061-T651 Aluminium Alloy 310 276 95 12 205
    weldability machinability resistance karat listrik doyo 20 ℃ (68 ℉) (% IACS) Kapadhetan 
    (20 ℃) (g / cm3)
    apik tenan ora dadi ala apik 40-50 2,73

    Ing Rekomendasi Products uga minangka nderek:

    Aluminium campuran Products aplikasi
    6A02 Aluminium campuran Plate 6A02 aluminium digunakake kanggo nggawe bagean mesin pesawat, shaped Komplek forging bagean, mati forging bagean, etc.
    6082 Aluminium logam campuran Plate 6082 aluminium digunakake kanggo nggawe kekuatan dhuwur lan tahan karat produk aluminium karo weldability, kayata Jadwal aviation, Truk, bangunan menara, kapal, pipelines. aluminium iki uga bisa digunakake kanggo nggawe bagean pesawat, lensa kamera, couplers, aksesoris laut lan hardware, fitting elektronik lan konektor, hardware hiasan, sirah nggeser, piston brake, piston banyu, aksesoris perabot electrical, klep lan bagean tutup.

    Guoxin bisa kurban 6000 campuran Series Aluminium Piring minangka nderek: 
    6061 Aluminium logam campuran Plate

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    6061 Aluminium logam campuran 0,4 ~ 0.8 0,7 0,15 ~ 0.4 0,15 0,8 ~ 1.2 0.04 ~ 0,35 0.25 0,15 sisih liyane

    6A02 Aluminium campuran Plate

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    Alloy 6A02 Aluminium 0,5 ~ 1.2 0,5 0,2 ~ 0.6 0,15 ~ 0,35 0.45 ~ 0.9 - 0,2 0,15 sisih liyane

    6082 Aluminium logam campuran Plate

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    6082 Aluminium logam campuran 0,7 ~ 1.3 0,5 0,1 0,4 ~ 1.0 0,6 ~ 1.2 0.25 0,2 0,1 sisih liyane

    6005 Aluminium logam campuran Plate

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    6005 Aluminium logam campuran 0,6 ~ 0.9 0.35 0,1 0,1 0,4 ~ 0.6 0,1 0,1 0,1 sisih liyane

    6010 Aluminium logam campuran Plate

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    6010 Aluminium logam campuran 0,8 ~ 1.2 0,5 0,15 ~ 0.6 0,2 ~ 0.8 0,6 ~ 1 0,1 0.25 0,1 sisih liyane

    6063 Aluminium logam campuran Plate

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    6063 Aluminium logam campuran 0,2 ~ 0.6 0.35 0,1 0,1 0.45 ~ 0.9 0,1 0,1 0,1 sisih liyane

    6066 Aluminium logam campuran Plate

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    6066 Aluminium logam campuran 0,9 ~ 1.8 0,5 0,7 ~ 1.2 0,6 ~ 1.1 0,8 ~ 1.4 0,4 0.25 0,2 sisih liyane

    6070 Aluminium logam campuran Plate

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    6070 Aluminium logam campuran 1.0 ~ 1.7 0,5 0,15 ~ 0.4 0,4 ~ 1.0 0,5 ~ 1.2 0,1 0.25 0,15 sisih liyane

    6101 Aluminium logam campuran Plate

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    6101 Aluminium logam campuran 0.3 ~ 0.7 0,5 0,1 0.03 0.35 ~ 0.8 0.03 0,1 - sisih liyane

    6151 Aluminium logam campuran Plate

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    6151 Aluminium logam campuran 0,6 ~ 1 1 0.35 0,2 0.45 ~ 0.8 0,15 ~ 0,35 0.25 0,15 sisih liyane

    6201 Aluminium logam campuran Plate

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    6201 Aluminium logam campuran 0,5 ~ 0.9 0,5 0,1 0.03 0,6 ~ 0.9 0.03 0,1 - sisih liyane

    6262 Aluminium logam campuran Plate

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    6262 Aluminium logam campuran 0,15 ~ 0.4 0,4 ~ 0.8 0,7 0,15 0,8 ~ 1.2 0.04 ~ 0,14 0.25 0,15 sisih liyane

    6351 Aluminium logam campuran Plate

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    6351 Aluminium logam campuran 0,7 ~ 1.3 0,5 0,1 0,4 ~ 0.8 0,4 ~ 0.8 - 0,2 0,2 sisih liyane

    6463 Aluminium logam campuran Plate

    alloy unsur utama alloying (bagian sekedhik massa) (%)
    Si Fe cu mn mg Kr Zn ti Al
    6463 Aluminium logam campuran 0,2 ~ 0.6 0,15 0,2 0,05 0.45 ~ 0.9 - - - sisih liyane

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !