• banner-5
  • banner-6
  • banner-7
Wilujeng Sumping
GUOXIN specialized in making high strength and high precision aluminum alloy products.

SO WHY GUOXIN

Guoxin Aluminum is the largest super hard aluminum alloy processing base in China.
  • Roh Corporate

    Roh Corporate

    efficiency dhuwur lan hard karya lan bab inovasi
  • Asas Management

    Asas Management

    Kanggo gain kapercayan ing kualitas account kanggo ningkatake nilai inovasi kanggo nggawe beda ing biaya kanggo menang kompetisi
  • Service Philosophy

    Service Philosophy

    We nguber tanggung jawab kanggo kabeh dodolan kualitas produk, customer kepuasan, bab customer, pangerten pelanggan
  • Concept Brand

    Concept Brand

    Mung kualitas apik, lan netepake potensial produk account perusahaan apik dhewe, Enterprises kita ing kompetisi pasar atos ing posisi invincible

Babagan awake dhewe

Guoxin Aluminium, perusahaan saham ing China, specialized ing nggawe kekuatan dhuwur lan dhuwur tliti produk aluminium, kalebu pipo aluminium, aluminium bar lan kesatuan, profil aluminium wiwit taun 2006, karo pilihan saka 1000 seri, 2000 seri, 3000, 4000 seri, 5000 seri, 6000 seri lan 7000 alloy seri aluminium Applied minangka bagean pesawat struktural, bagean mesin pesawat, prau meksa, etc. Tekané saiki, Guoxin aluminium iku paling gedhé aluminium alloy basa Processing super hard ing China

  • 4c8a3ca9

newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
WhatsApp Online Chat !